ANDA INGIN TERHINDAR DARI SEGALA PENYAKIT? CUBA DETOX SETIAP ORGAN INI TERBUKTI SEGALA PENYAKIT TIDAK MAU MENGHAMPIRI !!

ANDA INGIN TERHINDAR DARI SEGALA PENYAKIT? CUBA DETOX SETIAP ORGAN INI TERBUKTI SEGALA PENYAKIT TIDAK MAU MENGHAMPIRI !!

Pernahkah anda memperhatikan bahawa semakin banyak orang, bahkan yang lebih muda, yang jatuh sakit dengan keadaan kritikal, kanser atau keadaan autoimun? Badan kita mempunyai kelemahan serta tak sempurna. Oleh kerana itu, pendedahan kepada racun persekitaran boleh mengubah gen kita, yang mengakibatkan gangguan fizikal.

Selanjutnya, kerosakan genetik terjadi kerana stres, kedangkalan spiritual, bergaduh hormon, parasit, virus, bakteria, gula, karbohidrat yang diproses serta product makanan seperti, racun perosak, logam berat, serta seumpamanya., Tubuh serta jiwa iaitu satu. Ubat benar mencapai semua tiga wilayah.

detox

System kekebalan tubuh di bangun secara mengagumkan untuk dapat mengusir racun dengan demam, cirit-birit, serta muntah. Tetapi, bila racun agak diam terus terkena system, hal semacam itu bakal menyebabkan keadaan autoimun.

Keadaan autoimun iaitu masalah dimana kekebalan sudah kacau, menyebabkan tubuh untuk menghidupkan dirinya sendiri. “Racun” yang tersisa selalu mengingatkan system kekebalan badan.

Kelebihan protein ini bocor melalui dinding usus telap mana ia mengingatkan system kekebalan tubuh serta dikesan sebagai penceroboh asing. Pada titik ini, badan menggagalkan kekebalan serta keradangan terjadi kemudian.

Di bawah ini yaitu beberapa contoh dari keadaan autoimun:

* Darah-leukemia, lupus, keadaan hemolitik
* Saraf-diabetes & neuropatic periferi
* Otot-fibromyalgia, distrofi otot
* Tiroid-tiroiditis Hashimoto – penyakit Graves
* Otak-MS, autisme, sindrom Guillain-Barré (yang disebabkan oleh vaksin selesema atau virus)
* Tulang-rheumatoid arthritis, ankylosing spondylitis, polymyalgia rheumatica
* Paru-granulomatosis Wegener, asma
* Saluran GI / pankreas-celiacs, IBS, Crohns, kolitis ulser, kencing manis
* Kulit-ekzema, psoriasis, scleroderma, vitiligo

Immunosuppression, atau menekan kekebalan alami kita dari pada mencari penyebabnya bisa jadi jawapan untuk penyakit ini, menurut penyembuhan allopathic. Humira atau prednisone iaitu contoh. Tetapi, sebagai kaunter intuitif ia kedengaran.

Akan tetapi, ada betul-betul cara semula jadi serta cara yang dapat menolong anda mendetoksifikasi semua tubuh serta menguatkan system kekebalan tubuh untuk mengelak penyakit apa pun.

Berikut adalah cara untuk detoksifikasi seluruhnya organ tubuh serta tingkatkan system kekebalan badan anda:

1. Diet
Anda sebaiknya tak mengambil gandum, gluten, soya, susu, makanan olahan serta goreng, seluruhnya type transgenik serta fokus pada makanan organik saja. Banyak makanan ini bersifat tak keradangan saat tak di diproses, mereka alami, tetapi lantaran pemurnian, pempasteuran serta pengubahsuaian genetik, mereka saat ini jadi menyebabkan penyakit ..

Oleh kerana itu, jauhi gula, aspartam, MSG, trans-lemak, minyak terhidrogenasi seperti kanola atau minyak sayur. Juga, anda tak perlu menikmati cafein berlebihan serta al *** ol.

2. Detox Hati
Dalam rangka untuk menarik keluar toksin, anda boleh memakai akar burdock, akar dandelion, milk thistle, bit, Jerusalem artichoke, bawang putih, kunyit atau kurkumin, makanan fermentasi, serta pakej minyak jarak pada perut. Membersihkan hati harus senantiasa mengandung Ornithine.

3. Bersihkan hati dengan Minyak zaitun
Minum juice lobak serta makan tart epal hijau selama satu minggu, untuk melicinkan batu hempedu serta untuk mencegah mereka jadi copot selama sistem detoks. Lalu, minum minyak zaitun dengan juice lemon serta lakukan paket minyak jarak pada malam hari.

4. Membersihkan buah pinggang
Herba berguna termasuk ekor kuda, teh Flor-intipati bersama dengan kapsul Uva Ursi, Ginger, Goldenrod berwarna, Vitamin B-6, Konsentrat Black Cherry, serta sayur Gliserin semua menolong menyiram buah pinggang. Air limau suam lemon, magnesium, juice kranberi organik, cuka sari epal, serta garam Epsom mandi boleh sangatlah bermanfaat.

5. Membersihkan usus
Anda harus mempunyai 2-3 AB / hari. Gooseberry India atau Triphala bersihkan usus besar yang baik. Enema kopi tidak boleh ditukar ganti serta sebagai pembersih usus besar serta membersihkan hati. Minum banyak suling atau air bebas fluoride, pemakanan tanaman organik, juice LidahBuaya, kefir kelapa, halia, bawang putih, jintan, tanah liat bentonit atau arang aktif untuk mengikat & menyingkirkan racun, magnesium, serta vitamin C.

6. Parasit
Bahan penting, dalam hal semacam ini, termasuk wormwood, walnut hull hitam, cengkih, dan kayu manis, bawang putih, minyak kelapa, sekam psyllium, tanah liat bentonit serta enema kopi, yang juga tidak ternilai. Pastikan untuk memperoleh kopi organik, air suling, serta berbaring di segi kanan anda selama 10-20 minit.

7. System limfatik
Ini adalah system saluran pembuangan dari badan, namun tak mempunyai pam seperti jantung. Oleh kerana itu, untuk gerakan limfatik yang pas, anda harus aktif secara fizikal, jalan, latihan yoga. Juga, bernafas dalam-dalam, pemulihan, serta berus kering iaitu cara yang sangat baik yang lain untuk penyebab yang sama. Urut getah bening boleh mengeluarkan racun dari tubuh melalui urut lembut

8. Kulit
Memburuk-burukkan losyen, make up, deodoran atau minyak wangi mengandungi parabens, BHT atau bergaduh endokrin lain boleh mengakibatkan disregulasi hormon, PCOS, endometriosis, serta fibroid.
Di sisi lain, untuk me ***** ang sistem getah bening anda untuk menyingkirkan bahan kimia serta racun, anda perlu menggunakan sauna inframerah, berpeluh, yoga panas, Epsom mandi garam, serta berus kering.

Juga, anda memerlukan latihan serta berpeluh banyak. Jauhi arus utama atau mandi sintetik serta beralihlah ke organik. Selepas itu, penyelidikan tunjukkan bahawa vitamin D mencegah kanser p **** ara serta prostat.

Anda perlu menjaga kesihatan anda sendiri serta tubuh anda. Dalam rangka untuk memulihkan kekuatannya, dan fungsinya, anda perlu untuk detoksifikasi serta menolong organ berfungsi dengan baik. Oleh kerana itu, ingatlah untuk mengurus diri sendiri.

Sumber: healthyfoodhouse

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...