Cara Mudah Atasi Masalah Skin Tags (Lebihan Kulit)

Cara Mudah Atasi Masalah Skin Tags (Lebihan Kulit) Dengan Cuka Epal.. Cuka epal atau apple cider vinegar (ACV) adalah salah satu bentuk penyediaan terbaik daripada buah epal. Ia terhasil sejak zaman purba lagi dan digunakan dalam masakan serta perubatan.
Terdapat pelbagai jenama cuka epal di pasaran dan sebaik-baiknya pilihlah yang mengandungi ibu cuka. Kandungan asid asetik dan air dalam cuka dihasilkan melalui proses penjerukan atau fermentasi etanol oleh bakteria asid asetik.

Cara Mudah Atasi Masalah Skin Tags (Lebihan Kulit)

Cara Mudah Atasi Masalah Skin Tags (Lebihan Kulit) Dengan Cuka Epal

Menurut pakar, Dr Doug Willen yang juga dikenali sebagai The Health Fixer, satu lagi cara atau proses yang boleh digunakan untuk menghapuskan skin tags (lebihan kulit) yang biasa ada di leher, celah ketiak, bawah mata adalah dengan bantuan cuka epal.

Medicine Net menjelaskan skin tags merupakan perkara yang biasa dan tidak merbahaya. Menghilangkan skin tagsboleh berlaku dalam pelbagai bentuk, ada yang melibatkan teknik khusus yang dilakukan oleh ahli dermatologi.

Dalam video di bawah, Willen menjelaskan bagaimana menggunakan cuka epal membantu untuk menghilangkan skin tags. Anda hanya perlu meletakkan cuka epal di kawasan yang terlibat, lakukan rawatan berulang kali. Dari semasa ke semasa, anda boleh lihat skin tags mula hilang. Klik disini..

Cara Mudah Atasi Masalah Skin Tags (Lebihan Kulit) Dengan Cuka Epal

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...