LUAR BIASA !! SIRUP INI MAMPU KELUARKAN BATU BUAH PINGGANG TANPA RASA SAKIT !! TOLONG DISHARE

LUAR BIASA !! SIRUP INI MAMPU KELUARKAN BATU BUAH PINGGANG TANPA RASA SAKIT !! TOLONG DISHARE

Batu buah pinggang adalah sejenis kalsium, seperti kalsium oksalat yang tersimpan di buah pinggang. Mereka berbentuk seperti batu kecil didalam buah pinggang. Hal semacam ini bakal mengakibatkan sakit luar biasa di bahagian belakang dan pinggul, berdarah atau warna air kencing berubah seperti lumpur.

Ajaib-Sirup-Ini-Boleh-Keluarkan-Batu-buah-pinggang-Tanpa-Rasa-Sakit

Batu buah pinggang merupakan keadaan yang menyakitkan dan sangatlah mengerikan, terlebih bila batu buah pinggang itu terperangkap di saluran kencing. Untuk itu, perlu dilakukan pengendalian cepat supaya anda tak menderita terlalu lama.

Di bawah ini adalah ubat rumah yang sudah dapat dibuktikan boleh merawat batu buah pinggang yang anda derita. Sirap ini bakal keluarkan batu buah pinggang dari tubuh anda tanpa begitu banyak rasa sakit.

Bahan-bahan yang diperlukan:
4, 4 auns minyak zaitun sejuk
4, 4 auns madu mentah organik
4, 4 auns perasan lemon
4, 4 auns pasli
1/2 cawan sirap maple

Langkah membuat:
Potong semua lemon dan masukkan ke blender dan kacau rata. Bersihkan dan potong-potong pasli, lalu masukkan ke blender. Imbuhkan sirap maple dan minyak zaitun. Campur seluruhnya bersama-sama sehingga anda mendapat kombinasi halus dan lembut.

Mengambil satu sudu makan sirap ini setiap pagi waktu perut kosong. Simpan di peti ais dan dianjurkan untuk pengambilan banyak air.

Sumber: Healthy Food Star

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...