TERBUKTI !!! Resepi MINUMAN Jerman KUNO INI BOLEH Mencegah Jangkitan, Mengatasi KOLESTEROL TINGGI

TERBUKTI !!! Resepi MINUMAN Jerman KUNO INI BOLEH Mencegah Jangkitan, Mengatasi KOLESTEROL TINGGI

Resipi berikut berasal dari Jerman dan telah digunakan selama berabad-abad sebagai rawatan untuk banyak penyakit daripada aterosklerosis, kolesterol tinggi dan keletihan sejuk dan jangkitan. Jika anda mengalami kekebalan miskin atau anda memerlukan detoks hati resipi ini sangat sesuai untuk anda juga. Remedy Jerman Kuno ini Akan Membantu unblock Arteri anda, Jangkitan Mencegah,

kurangkan kolestrol tinggi

Anda hanya perlu empat bahan untuk menyiapkan minuman ini:

4 limau organik (dengan kulitnya)
3-4 cm dari akar halia
4 bawang putih (besar)
Air.

Cara-caranya:
Badan dan mencuci limau secara menyeluruh dan memotong mereka menjadi potongan-potongan. Mengupas bawang putih. Turun lemon, halia dan bawang putih dan meletakkan mereka dalam pengisar. Blend hingga semuanya digabungkan. Tuangkan campuran dalam periuk dan tambahkan air. Membawanya ke mendidih, kacau sentiasa. Ketepikan dan biarkan sejuk. Ketika itu disejukkan saring cecair dan tuangkan dalam botol atau balang.

Minum satu gelas pada waktu perut kosong dua jam sebelum makan selama 3 minggu. Selepas awal 3 minggu mengambil satu minggu rehat dan mula lagi selama 3 minggu lebih. Anda boleh menambah beberapa madu untuk memaniskan jika anda tidak menyukai rasanya.

Anda akan merasakan kesan positif dari ubat ini selama tiga minggu pertama. Anda akan merasa segar, lebih bersemangat dan menyegarkan. Ubat ini menakjubkan boleh sangat berkesan terhadap batu buah pinggang dan kesesakan vaskular juga.

Sumber: www.healthyfoodteam.com

MOHON BANTU LIKE JIKA ANDA SUKA ARTIKEL INI !!

loading...